Kurumsal

Yönetim Şeması

Liyakatli ve ehil iş insanları, iş dünyasında başarılı olan ve işlerini dürüstlük, etik değerler, bilgi ve becerileriyle yöneten kişilerdir. Bu kişiler, işlerinde karar verme, yönetim, liderlik ve işletme becerilerine sahip olmalarının yanı sıra, çalışanlarına da örnek olacak davranışlar sergilerler.
Liyakatli ve ehil iş insanları, iş dünyasında saygınlık kazanır ve işletmelerinin başarısını arttırır. Ayrıca, toplumsal değerlerin korunmasına ve işletmelerin sürdürülebilirliğine de katkı sağlarlar. Bu nedenle, iş dünyasında liyakatli ve ehil iş insanlarının varlığı son derece önemlidir.
Liyakatli ve ehil iş insanları, işletmelerinde iş ahlakı ve şeffaflık gibi değerleri benimserler ve bu değerleri iş süreçlerine dahil ederler. Ayrıca, müşterileri, çalışanları, ortakları ve toplumun genelini etkileyen kararlarında etik kurallara uyarlar ve toplumsal sorumluluklarını yerine getirirler.

Vizyonumuz

Liyakatlı ve Ehil İş insanları Derneği (Livder) olarak, yerel ve evrensel değerlere sahip, azim ve kararlılıkla öncelikle Ülkemize ve Milli değerlerimize ve insanlığa hizmet eden dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişime açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki tüm ülkelerde Türkiye’yi marka haline getirecek Ülke Ekonomisine ve iş gücüne azami katkıda iş adamları kuşağı oluşturmaktır.

Misyonumuz

Globalleşen dünyada şirket yönetimlerindeki gelişmelerin hızlı bir şekilde üye işletmelerine yansımasını sağlar. Türkiye’nin AB üyeliği ve standartlarına ulaşmada öncelik ve önem vermesi konusunda sivil toplum kuruluşu olarak çaba sarf eder. Bölgemiz işadamlarının Başka Ülkemiz ve dünya ekonomisiyle entegrasyonu için yerel ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapar.Liyakatlı ve Ehil  İş İnsanları Derneği üyelerine verimlilik, yeni ve farklı projelerle  üyelerimiz arası dayanışma güç birliğiyle   kârlılığı artırıp rekabet piyasasında , kişisel ve kurumsal gelişim konularında iş ve güç birliği ve eğitim desteği sağlar. Liyakatlı ve Ehil İş İnsanları Derneği, bölgemiz iş insanlarını bir araya getiren ve başta üyeler olmak üzere iş insanlarını yerel ve uluslararası zeminde temsil eden bir sivil toplum kuruluşudur. Bölge kaynaklarının verimli ve etkin olarak ekonomiye katkısını teşvik eder. Katılımcı, şeffaf bir organizasyon yapısı oluşturur ve uygular. Demokratik, katılımcı devlet yönetimini ve serbest piyasa ekonomisini benimser. Gelişim için yeniliğe ve değişime açık olmayı benimser. Ciddiyet, disiplin ve çalışkanlığın başarının anahtarı olduğuna inanır. Toplumsal değerlere, çevre ve insan haklarına saygı duyar.

ERKAN DOĞAN

Kurucu & Başkan

25 Ocak 1976 tarihinde Almanya’nın Stuttgart şehrinde dünyaya gelen Erkan Doğan, Yozgat’ın tanınmış ailelerinden birine mensup olan işadamı Hacı Doğan’ın oğludur. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Yozgat’ta tamamlamış, 1993’te Yozgat Lisesi’nden mezun olmuştur. 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Ticaret ve Yönetim bölümünde üniversite eğitimine başlamış, ancak aile şirketlerinin iş yoğunluğu nedeniyle öğrenim hayatına ara vermek durumunda kalmıştır. Doğan Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Doğan Alçı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği’nin yanı sıra, fabrikanın Ticareti Geliştirme ve Pazarlama Direktörlüğünü birlikte yürütmüştür.

İSMAİL HAKKI TEMİZKÖK

Başkan Yardımcısı

Bu kişiyle ilgili kısa özgeçmiş. Bu kişiyle ilgili kısa özgeçmiş.